Indicatorul de pete

P1040561 p

În urma prelucrării, pe pielea tăbăcită apar defecte: zgîrîieturi, găuri etc. Acestea nu se repară. Muncitorul care le inspectează nu încearcă să le corecteze, ci le marchează (de exemplu cu o carioca foarte vizibilă). Apoi sunt așezate șabloanele după care urmează să se facă decuparea, astfel încât defectele să fie lăsate afară. Bucățelele cu defecte sunt aruncate afară.

Cred că Biserica trebuie să treacă prin necazul cel mare pentru că în vreamea rea a Anticristului se va întâmpla ceea ce a zis un cunoscut pastor baptist: Dumnezeu va curăța (dezinfecta) lumea și Biserica. În Biblie scrie ca Domnul Isus va prezenta Biserica înaintea Tatălui curățită. Nu ștampila (semnul) Anticristului va curăța, aceasta este un indicator de pete. Știți câte pete va mai avea rochia albă a Miresei după necazul cel mare? Petele vor fi în focul veșnic exagerat de fierbinte!

Efeseni 5
(25). … Hristos a iubit Biserica şi S-a dat pe Sine pentru ea, (26). ca s-o sfinţească, după ce a curăţat-o prin botezul cu apă prin Cuvânt, (27). ca să înfăţişeze înaintea Lui această Biserică, slăvită, fără pată, fără zbârcitură sau altceva de felul acesta, ci sfântă şi fără prihană.

Necazul cel mare, vremea cea rea a Anticristului sunt prin voia lui Dumnezeu, pentru împlinirea planului lui Dumnezeu. Dumnezeu este Proprietar absolut și va da Anticristului putere și autoritate de ștampilare asupra tuturor celor care nu îi aparțin, adică asupra tuturor care sunt în lume. Dumnezeu NU va da putere și autoritate de ștampilare asupra alor Lui, pentru că nu are nici un interes. NU va da putere și autoritate de ștampilare asupra celor care au Duhul Sfânt și numele le sunt scrise în cartea vieții. Ei poartă deja Numele Domnului.

Apocalipsa 17
12. Cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care n-au primit încă împărăţia, ci vor primi putere împărătească timp de un ceas împreună cu fiara.
13. Toţi au acelaşi gând şi dau fiarei puterea şi stăpânirea lor.
16. Cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe curvă, o vor pustii şi o vor lăsa goală. Carnea i-o vor mânca şi o vor arde cu foc.
17. Căci Dumnezeu le-a pus în inimă să-I aducă la îndeplinire planul Lui: să se învoiască pe deplin şi să dea fiarei stăpânirea lor împărătească, până se vor îndeplini cuvintele lui Dumnezeu.

Apocalipsa 13
1. Am vazut ridicandu-se din mare o fiara cu zece coarne si sapte capete; pe coarne avea zece cununi imparatesti, si pe capete avea nume de hula.
4. Si au inceput sa se inchine balaurului, pentru ca daduse puterea lui fiarei. Si au inceput sa se inchine fiarei, zicand: „Cine se poate asemana cu fiara si cine se poate lupta cu ea?”
5. I s-a dat o gura care rostea vorbe mari si hule. Si i s-a dat putere sa lucreze patruzeci si doua de luni.
8. Si toti locuitorii pamantului i se vor inchina, toti aceia al caror nume n-a fost scris, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului care a fost junghiat.
15. I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei.
16. Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,
17. si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei.
18. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.

Apocalipsa 20
4. Şi am văzut nişte scaune de domnie; şi celor ce au şezut pe ele li s-a dat judecata. Şi am văzut sufletele celor ce li se tăiase capul din pricina mărturiei lui Isus şi din pricina Cuvântului lui Dumnezeu, şi ale celor ce nu se închinaseră fiarei şi icoanei ei şi nu primiseră semnul ei pe frunte şi pe mână. Ei au înviat şi au împărăţit cu Hristos o mie de ani.
5. Ceilalţi morţi n-au înviat până nu s-au sfârşit cei o mie de ani. Aceasta este întâia înviere.
6. Fericiţi şi sfinţi sunt cei ce au parte de întâia înviere! Asupra lor a doua moarte n-are nicio putere; ci vor fi preoţi ai lui Dumnezeu şi ai lui Hristos şi vor împărăţi cu El o mie de ani.

În mod neașteptat, Dumnezeu va despăgubi pe cei uciși pentru El în mileniul Sabatic, care va fi răzbunarea finală a Domnului în ceea ce privește această creație. Practic va fi o re-creere a Edenului, de data aceasta fără șarpe, ci cu Hristos ca Domn! Unii se tem că vor fi uciși, dar va merita din plin.

Lasă un comentariu