Mântuirea ușuratică – exemple

Am arătat că cei cu mântuirea pe veci falsifică Biblia ca să pară reale învățăturile dracilor, prin extragerea versetelor din context. Am arătat aici că falsifică și cuvintele scrise în Biblie și pun explicații false, după cum îi învață demonii prin învățăturile dracilor.

Ei pretind că sunt mântuiți (foarte ușuratic) în momentul când au crezut și este pe veci: numai prin harul în care nu umblă (deși Biblia ne spune că harul adevărat este arminist și are pretenții / vedeți categoria / ), numai prin credința FĂRĂ FAPTE, care este a dracilor și nu mântuie (ni se spune în Iacov 2).

Deși Biblia cere umblare cu Domnul până la capăt practic, PRIN FAPTE / vedeți articole cu texte / , ei zic că pentru ajungerea la mântuirea finală nu trebuie fapte, că ei nu pot adăuga nimic la mântuirea lor – deși știm că Judecata va fi după FAPTE!

Fără umblare cu Domnul, unii mântuiți pe veci, care nu fac (nu adaugă) fapte vrednice de pocăința lor, adaugă de-astea:

Ce fapte vrednice de stăpânul lor (cu care vor ajunge în veșnicie) adaugă ei la mântuirea falsă și ușuratică (măcar e pe veci), am arătat aici (exemple practice, din viețile lor de înșelați de demoni), vedeți și acest articol cu mântuirea prin har, numai prin credință.

Nu degeaba se spune că vei fi cu cel pe care l-ai slujit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s