Curvăria religioasă a lupilor răpitori

Până la revoluție, baptiștii erau arminiști. Apoi, tot felul de indivizi ratați intelectual (care apoi au devenit ratați religioși) au ajuns pe la universități eretice din afară, unde au învățat, au primit și adus în țară învățătura dracilor că mântuirea nu se poate pierde.

1 Timotei 4
1 Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credinţă – de credința trăită practic, PRIN FAPTE, care poate duce la mântuirea finală (viitoare), ca să se alipească de duhuri înşelătoare şi de învăţăturile dracilor,
2 abătuţi de făţărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnaţi cu fierul roşu în însuşi cugetul lor – Cristos a făcut totul pentru tine, tu nu trebuie să faci nimic (orice ai face după, ești deja mântuit pe veci cu sola fide, sola gratia), mântuirea este FĂRĂ FAPTE, primită pe veci în momentul în care ai crezut (deși Biblia spune să ne mântuim prin FAPTE / vedeți categoria /, umblând cu Domnul până la capăt cu ajutor de sus, respectând PRETENȚIILE LEGII HARULUI, pentru că fiecare om va fi judecat DUPĂ FAPTELE LUI!).

2 Corinteni 5
9  De aceea ne şi silim să-I fim plăcuţi, fie că rămânem acasă, fie că suntem departe de casă.
10  Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut când trăia în trup. 

Am găsit un articol într-un ziar despre ce a urmat revoluției:

Discursul celebru din balconul judeţenei de partid: „Fetelor, f…ţi-vă, fetelor, că nu ne mai opreşte nimeni. E libertate!“

După cum a povestit unul dintre principalii protagonişti ai evenimentelor din decembrie 1989 la Galaţi, atunci când matroana a auzit că „Ole, ole, Ceauşescu nu mai e!”, s-a dus ca un glonţ spre balconul actualului Palat al Prefecturii (pe atunci sediul judeţenei PCR), unde se strânsese crema oraşului să preia puterea.
„Când a reuşit să pună mâna pe microfon, a început să strige: «Fetelor, f…ţi-vă, fetelor, că nu ne mai opreşte nimeni. E libertate, e bine! F…ţi-vă!».

   sursa

Așa au făcut și lupii răpitori când au propovăduit mântuirea prin har, numai prin credință, pe veci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s