Jertfa Domnului Isus este folositoare celor care umblă cu Domnul până la capăt

Tit 2.14 El S-a dat pe Sine Însuşi pentru noi ca să ne răscumpere din orice fărădelege şi să-Şi curăţească un popor care să fie al Lui, plin de pasiune (râvnă) pentru fapte bune.

un popor care să fie al Lui – sensul este de popor de primă-pradă

El S-a dat pe Sine Însuşi pentru noi ca să ne răscumpere din orice fărădelege – Ioan 3.36 Cine crede în Fiul are viaţa veșnică; dar cine nu ascultă de Fiul nu va vedea viaţa veșnică, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el; Evrei 12.14 Urmăriţi … sfinţirea, fără care nimeni nu-L va vedea pe Domnul – este evident că Jertfa Domnului nu este folositoare celor care doar dau din gură cu mântuirea (ușuratică, pe veci): Matei 7.21 Nu oricine-Mi zice: Doamne, Doamne! va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel care face voia Tatălui Meu care este în ceruri. Dumnezeu nu s-a schimbat față de Vechiul Testament și nu oferă o mântuire ușuratică și gata, ești pe deplin asigurat de mântuirea ta, chiar dacă nu umbli cu Domnul.

Jertfa Domnului Isus nu este folositoare celor care doar dau din gură cu mântuirea, ci celor care umblă cu Domnul până la capăt.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s