Chiar vreți să fiți mântuiți de un actor fals, pe veci?!

Teologia mântuirii pe veci nu are acoperire biblica, iar cei care încearcă să o justifice folosesc ideile pe care le-au primit (alții) de la cel viclean, tatăl minciunilor, vicleniilor și al învățăturilor dracilor.

Cei mai reduși intelectual au ajuns să creadă că Dumnezeu este arbitrar, că face lucruri la întâmplare, aiurea și nu îi pasă de nimeni: pe unii puțini i-a ales, pe cei mulți nu i-a vrut mântuiți și gata. Și așa de mare este degradarea lor, încât nu își dau seama că un dumnezeu rău nu îi vrea nici pe ei mântuiți, ci doar îi înșală. Nu poți avea încredere într-un dumnezeu (ce iluzie de dumnezeu o fi) dacă nu a vrut să fie mântuit (arbitrar, că nu a avut chef) un singur suflet!

Ce monstruozitate de dumnezeu fals! Știm că satana apare ca un înger de lumină și slujitorii lui se prefac că sunt apărători ai neprihănirii, cu învățăturile false cu mântuirea ușuratică pe veci. Când vei ajunge la judecată, Dumnezeu te va respinge pentru că nu a avut chef să te mântuiască? Jertfa ne arată un Dumnezeu cu o inimă de Tată bun, nu un monstru care i-a condamnat pe cei mulți la chin veșnic fără să îi întrebe măcar! Posibilitatea să fii mântuit de un asemenea monstru este atât de mică, încât este improbabilă!

   Satana s-a deghizat în Dumnezeu și vă înșală că el este Dumnezeu, dar este fals. Dacă nu vezi în el caracterul de Tată bun al lui Dumnezeu, este fals!

   Chiar vreți să fiți mântuiți (și încă pe veci, abracadabra) de un actor fals?!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s