Chiar aveți nevoie de mântuire cu Jack Spintecătorul?

Efeseni 1.13 Şi voi, după ce aţi auzit cuvântul adevărului (Evanghelia mântuirii voastre), aţi crezut în El şi aţi fost sigilaţi cu Duhul Sfânt care fusese promis – credința vine prin auzire, nu prin harul irezistibil care obligă (creștinii nu sunt biete animale, cele mai multe rânduite de dumnezeul-fals pentru abatorul veșnic!). Biblia ne spune că am primit Duhul Sfânt ca să ne ajute să umblăm cu Domnul, nu ca să ne oblige la o fraiereală de mântuire superficială, ușuratică, pe veci! Duhul Sfânt nu te duce pe căi străine.

Unii se pretind mântuiți pe veci cu Doctrinele dracilor (ale harului-fals), care le asigură mântuirea chiar cu satana (dubla predestinare). De parcă Dumnezeu (monstrul, / vedeți articolul / ) i-a jucat la jocuri de noroc pe oameni și pe unii (pe cei mai mulți) i-a pierdut, pe puțini i-a câștigat.

Chiar aveți nevoie să vă mântuie un dumnezeu al predestinării absolute, cu caracterul lui Jack Spintecătorul, care a ieșit să vâneze clienți ca să-i mântuie pe moment, pentru veci? Chiar nu vă dați seama ce blasfemie mare ziceți?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s