Întoarce-te de unde ai căzut!

Romani 6.23 Fiindcă plata păcatului este moartea – nu este îndreptățirea și mântuirea pe veci!, dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos, Domnul nostru.

Darul fără plată, minunea nașterii din nou, a iertării pe baza Jertfei Domnului Isus, minunea că ai primit Duhul Sfânt când ai crezut sunt prin credință. Această credință trebuie să ți-o trăiești practic, să umbli cu Domnul, altfel vei rămâne pe dinafară de Împărăție. Îndreptățirea îți este de folos să umbli cu Domnul, nu cu satana. Nu există mântuire sau îndreptățire pe veci, dacă ieși din har. Unii zic că nu este cădere din har, dar cei care au ieșit deja din har, de unde să mai cadă?!

Indiferent că ești din lume și în lume sau că vreodată ai venit la mântuire dar te-ai întors, dacă umbli cu lumea plata păcatului este moartea. Așa că dacă ai fost vreodată pe calea pocăinței și ai plecat, întoarce-te de unde ai căzut, ține-te tare de Domnul și întoarce-ți gândirea și viața spre cele de sus. Dacă nu ești suficient de împietrit (sau de viclean, să crezi că Îl poți păcăli pe Dumnezeu) și probabil că nu ți-ai pierdut mântuirea, umblă cu Domnul până la capăt, în veșnicia pe care ți-ai dorit-o cândva. Pentru că cealaltă posibilitate este plata păcatului este moartea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s