Fiindcă n-au căutat să-L păstreze pe Dumnezeu în cunoaşterea lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate – ca să propovăduiască învățăturile dracilor!

După revoluție, tot felul de reduși mintal au mers în străinătate și au studiat la universități curviniste (de-alea care se numesc Reformed), ba chiar satana i-a și adus înapoi ca să imprăștie și aici învățăturile dracilor că mântuirea nu se poate pierde (pe care unii ar vrea să le justifice prin Doctrinele harului fals). Asemenea demonizați (înșelați de satana) încearcă să ne mintă că odată ce te-ai mântuit, nu contează ce faci, că mântuirea nu ți-o mai poți pierde. Ba chiar, dacă vrei să umbli cu Domnul, înseamnă că vrei să Îl ajuți pe Dumnezeu să te mântuiască și (în concepția lor satanică) aia nici nu este mântuire. Pe ei ”harul suveran” îi poate purta băuți la curve, că sunt mântuiți pe veci. În realitate, învățăturile că mântuirea nu se poate pierde sunt de la satana. Harul ne învață să o rupem cu păgânătatea și să trăim cu Domnul, numai pe ei dracul suveran îi învață să umble cu satana, că nu își pot pierde mântuirea – aia nici nu este mântuire adevărată!

Biblia ne spune cum au ajuns așa: Romani 1.28 Fiindcă n-au căutat să-L păstreze pe Dumnezeu în cunoaşterea lor (învățătura sănătoasă arministă că pocăința trebuie dusă până la capăt, altfel mântuirea se poate pierde), Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate blestemate de unirea lor cu demonii.

32 Şi, deşi ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei care fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte (veșnică), totuşi ei nu numai că le fac, dar îi şi găsesc buni pe cei care le fac– și alți înșelați de satana, orice ar face, nu își pierd mântuirea. Se zice în popor că cine se aseamănă se adună, adică alujesc la același stăpân, tatăl minciunilor și al învățăturilor dracilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s