Scrisoarea deschisă a (liderului) Daniel Chiu exprimă fermentația demonică a ereziei nimicitoare

2 Corinteni 11.13 Vă vorbesc acum despre acei oameni care sunt nişte pseudo-apostoli. Ei îi înşală pe alţii, pretinzând că sunt apostoli ai lui Cristos (traducerea BVA)

Vă prezint un asemenea exemplu, de învățător fals (mincinos).

Citez un comentariu: … este unul care traieste in autoinselarea tipica celor care cred ca il detin pe Dumnezeu la degetul cel mic – e mântuit pe veci, se crede deja trecut de Judecată.
Atacul lui josnic nu este surprinzator pentru mine. De la astfel de oameni nu ne putem astepta decit la asemenea fapte. Nu poate iesi apa buna dintr-un izvor otravit – lupul răpitor rămâne tot lup răpitor, până la capăt!

Nu a fost vorba atât despre atacul unui om împotriva altui om, cât de fermentația demonică a învățăturii dracilor cu mântuirea ușuratică pe moment, pentru veci, împotriva învățăturilor biblice arministe că mântuirea trebuie trăită practic, până la capăt, ca să nu se piardă. În acele studii, pastorul baptist de atunci ne-a învățat ceea ce ne-au învățat toți pastorii arminiști și cei calvini (responsabili), că mântuirea trebuie trăită practic, că ai răspundere în mântuirea ta. Domnul Isus a spus în Matei 28.20 învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. În schimb, DC ar vrea să ne dea o mântuire ușoară (în sensul de ușuratică) de care nu mai scapi nici să vrei (poți și să te sinucizi, că mântuirea nu ți-o mai poți pierde), o mântuire redusă numai la un moment.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s