Ce le spune Biblia sataniștilor care răspândesc învățătura dracilor cu mântuirea pe veci

Ezechiel 34
17 ,,Şi voi, oile Mele, aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: ,Iată, voi judeca între oaie şi oaie, între berbeci şi ţapi.
18 Este prea puţin pentru voi că paşteţi în păşunea cea bună, de mai călcaţi în picioare şi cealaltă parte a păşunei voastre? Că beţi o apă limpede, de mai turburaţi şi pe cealaltă cu picioarele?
19 Şi oile Mele trebuie apoi să pască ce aţi călcat voi cu picioarele voastre, şi să bea ce aţi turburat voi cu picioarele voastre!`

Tot felul de sataniști L-au părăsit pe Domnul și propovăduiesc o altă evanghelie (nu cea pe care am primit-o), care dă o mântuire ușoară dar falsă, pe veci! Asemenea slujitori ai satanei s-au adăpat din apă curată, dar o murdăresc cu erezia nimicitoare că mântuirea nu se poate pierde. Unii au fost otrăviți de erezie și au crezut că pot face orice, că mântuirea nu se mai poate pierde, odată mântuiți pe veci mântuiți, au făcut orice și starea lor de la urmă a ajuns mai rea decât la început!

Lupii răpitori se pretind oi, dar sunt cunoscuți prin faptul că tulbură învățătura sănătoasă pe care am primit-o de la înaintașii noștri și care este după Biblie: că mântuirea trebuie dusă până la capăt, altfel se poate pierde! Nu vă luați după lupii răpitori, ca să nu fiți cu ei în partea nefericită a veșniciei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s