Ce trebuie să facă baptiștii cu ereticii mântuiți pe veci: ”Lăsaţi-i: sunt nişte călăuze oarbe”

Matei 15
1. Atunci nişte farisei şi nişte cărturari din Ierusalim au venit la Isus şi I-au zis:
2. „Pentru ce calcă ucenicii Tăi datina bătrânilor? …
3. Drept răspuns, El le-a zis: „Dar voi de ce călcaţi porunca lui Dumnezeu în folosul datinii voastre?

6. aţi desfiinţat Cuvântul lui Dumnezeu în folosul datinii voastre – cei care se pretind mântuiți pe veci au înlocuit învățătura Bibliei cu umblarea pe calea mântuirii până la capăt, practic, cu fapte, cu harul suveran ieftin care le-a dat mântuirea ușoară pe veci doar lor, celor care se pretind aleși. Au folosit Sola Scriptura ca să înlocuiască Tradiția catolică cu mântuirea ușoară și arbitrară pe veci, adică cu tradiția calvină (punctele TULIP).
7. Făţarnicilor, bine a prorocit Isaia despre voi, când a zis:
8. „Norodul acesta se apropie de Mine cu gura şi Mă cinsteşte cu buzele, dar inima lui este departe de Mine – am cunoscut baptiști care au crezut învățătura dracilor a mântuirii pe veci și care au făcut orice, că mântuirea nu se poate pierde și starea lor a mers în rău!
9. Degeaba (dacă au primit altă evanghelie, cu mântuirea ieftină pe veci, degeaba au crezut!). Mă cinstesc ei, învăţând ca învăţături nişte porunci omeneşti.” – se pretind sfinți, dar propovăduiesc erezia nimicitoare odată mântuit pe veci mântuit.

14. Lăsaţi-i: sunt nişte călăuze oarbe; şi când un orb călăuzeşte pe un alt orb, vor cădea amândoi în groapă.” – nu este pagubă de sufletele lor, dar măcar să îi mustre Dumnezeu și să nu îi mai lase să ucidă suflete cu învățătura dracilor că mântuirea nu se poate pierde!

Domnul Isus ne-a învățat să îi dăm afară din religia baptistă pe lupii răpitori care propovăduiesc erezia nimicitoare că mântuirea nu se poate pierde! Adventiștii i-au dat afară pe ai lor și nu mai au această problemă, ca baptiștii cu lupii răpitori! Bine au făcut, L-au cinstit pe Dumnezeu făcând așa!

lup ca oaie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s