Ce să facem cu lucrările întunerecului

Efeseni 5
1. Urmati, dar, pilda lui Dumnezeu ca niste copii preaiubiti.
6 Nimeni să nu vă înşele cu vorbe deşarte; căci din pricina acestor lucruri vine mânia lui Dumnezeu peste oamenii neascultători învățătura dracilor că mântuirea nu se poate pierde ucide suflete care ar trebui să umble cu Domnul, pe calea mântuirii, până la capăt! / Vedeți aici articol /atrage blestemul mâniei lui Dumnezeu peste cei care îi ascultă (și lucrează pentru ei, ucenicii satanei)
7 Să nu vă întovărăşiţi, dar, deloc cu ei – fii luminii se întovărășesc cu cei care predică Adevărul, nu minciunile satanei!
11 şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai de grabă osândiţi-le – are și satana lucrările lui, acelea nu sunt roditoare pentru Dumnezeu, ci pentru împărăția întunerecului veșnic!
12 Căci e ruşine numai să spunem ce fac ei în ascuns – fac avorturi, se îmbată, curvesc, intră în datorii pentru că își pierd banii la jocuri de noroc etc. Și se mai miră ereticii cu ereziile nimicitoare Odată mântuit pe veci mântuit că de ce au blestem (vedeți linkul de mai sus). Așa au ajuns unii baptiști după ce au primit erezia că mântuirea nu se poate pierde. Au făcut orice, că nu există cădere din har. Chiar și vorbirea despre har a calviniștilor este o blasfemie. După roadele lor îi cunoaștem!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s