Cum aţi primit pe Hristos Isus, Domnul, aşa să şi umblaţi în El!

Epistola către Coloseni, capitolul 2 – scrisă de apostolul Pavel
6. Astfel, dar, după cum aţi primit pe Hristos Isus, Domnul, aşa să şi umblaţi în El,
7. fiind înrădăcinaţi şi zidiţi în El – nu în idolii ereticilor, cei care cu sute de ani în urmă, în Evul Mediu, au reinventat mizeria de erezie nimicitoare cu mântuirea pe moment pentru veci prin credința dracilor sola fide, care știm că nu mântuie / vedeți Iacov 2 / , numai prin harul în care nu trebuie să umbli sola gratia, întăriţi prin credinţă – știm din Biblie că doar credința trăită practic, PRIN FAPTE contează pentru mântuirea finală viitoare, fiind apreciată de Dumnezeu, după învăţăturile care v-au fost date, şi sporind în ea cu mulţumiri către Dumnezeu.
Învățătura apostolului Pavel este arministă / vedeți categoria / , chiar dacă epistolele către Romani și Galateni au fost cele mai folosite cărți pentru falsificarea învățăturii Bibliei, ca să pară adevărată erezia nimicitoare cu mântuirea pe veci.
Am primit de la înaintașii noștri învățătura sănătoasă a mântuirii care trebuie dusă până la capăt, altfel se poate pierde (creștinism arminist). Această învățătură este din Biblie. Așa L-am primit pe Domnul, așa să și rămânem în El!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s