Tipuri de mântuiți pe veci

Calvin a propovăduit erezia nimicitoare, învățătura dracilor că mântuirea nu se poate pierde. Ca să îi dea o aparență de realitate, urmașii lui au inventat punctele T.U.L.I.P. ale calvinismului, niște aberații greu de crezut (că Dumnezeu i-a ales numai pe unii etc / vedeți aici categoria / ).

Punctele TULIP ale calvinismului sunt niște aberații greu de crezut, așa că intelectualii (ca cei de mai sus) nu le cred sau cel puțin nu le propovăduiesc. În schimb s-au întors la partea inițială, cea mai otrăvitoare  a calvinismului, că mântuirea nu se poate pierde orice ar face oamenii. Combat această erezie pentru că am văzut că face victime: unii au crezut că pot face orice și au făcut orice și starea lor a mers din rău în mai rău!

În opoziție cu aceștia, există indivizi primitivi, crescuți la coada vacii. Lipsiți de folosirea inteligenței, inculți și fără bun simț, ei sunt fanaticii care primesc erezia cu totul, completă, și stăruie în ea. Fiind lipsiți de inteligență, nu pot mai mult! Un exemplu este Aurel Munteanu, despre care am mai scris și care răspândește mizeria de erezie. Se pretinde baptist independent, dar este un nenorocit de fanatic care crede că doar ei sunt mântuiți.

Există și din aceia care sunt rupți de realitate (care ar fi avut nevoie de tratament psihiatric, dacă ar fi avut cine să îi interneze), de exemplu / vedeți aici / despre acesta / articol / . Este un fanatic obsedat de calvinism, care bolborosește (delirează) și vede doar calvinism și acolo unde există îndepărtare de otrava ereziei calvine!

Mercenarii satanei (care se pretind mântuiți pe veci): bețivanii, curvarii, drogații, scandalagii etc , se folosesc de otrava ereziei ca să facă orice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s