Ce mai fac mântuiții pe veci prin lume – cuplurile homo și lesbiene cu iz de sfinţenie – 2

Să vedem ce mai fac mântuiții pe veci prin lume. Reiau de aici: www.voxeurop.eu/ro/content/article/3337811-cuplurile-homo-cu-iz-de-sfintenie

cuplurile homo si lesbiene cu iz de sfintenie Sweden-gay-marriage

În timp ce Franţa catolică se sfâşie în privinţa căsătoriei pentru toţi iar parlamentul polonez (țară catolică) tocmai a respins uniunile civile, o ţară pare deasupra acestor dezbateri: Suedia – mântuiți pe veci numai prin har! Acolo poţi fi lesbiană, căsătorită şi… episcop fără a isca reacţii particulare.. se cred mântuiți numai prin har, numai prin credință, odată mântuiți pe veci mântuiți!
Membrii Sinodului, compus din 250 de reprezentanţi aleşi în parohii, au zis „da” la 70% căsătoriei pentru toţi, pe 22 octombrie 2009.
La Uppsala, un alt preot femeie şi lesbiană confirmă. Pentru Biserica Evanghelică-Luterană, explică Anna-Karin Hammar, 61 de ani, „experienţa este la fel de importantă ca tradiţia”. Ea este convinsă că, „dacă Sf. Pavel ar fi în viaţă astăzi şi ar şti ceea ce ştim, ar fi favorabil căsătoriei cuplurilor de acelaşi sex”. – Apostolul Pavel nu se credea mântuit pe veci!
La Stockholm, în vara anului 1980, preotul Ludvig Jönsson a rostit o predică în biserica lui pentru a sărbători sfârşitul Gay Pride. „Oriunde apare dragostea se produce un miracol”, a proclamat acesta. Cuvinte care sunt încă repetate până în ziua de astăzi.

Eva Brunne, 58 de ani, îi aduce acestuia un omagiu, precum şi predecesorilor săi. În 2009, ea a fost aleasă episcop de Stockholm. Informaţia a făcut înconjurul lumii. Ea asigură că orientarea ei sexuală, sau faptul că creşte un copil împreună cu o altă femeie, nu au fost niciodată în discuţie în jurul numirii sale. Biserica Suediei este cu mult înaintea timpurilor ei? „Cred mai ales că, fiindcă suntem o biserică reformată, suntem deprinşi să evoluăm în acelaşi timp cu schimbările societăţii”, consideră aceasta – și în România lupii răpitori demonizați au adus erezia din America și au ajuns până acolo că își dau nume bisericilor după erezia mântuirii pe veci: biserica fals-baptistă Harul Suveran (vedem mai sus ce produce credința în erezie), baptiști reformați și alte drăcovenii, în înșelarea demonilor, a căror învățături le propovăduiesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s