Ce mai fac ”mântuiții pe veci” în lume – cuplurile homo și lesbiene cu iz de sfinţenie

Anna şi Christina Roeser s-au întâlnit în 2005. Câteva luni mai târziu, ele s-au mutat împreună, şi apoi s-au logodit. Anna era educatoare la creşă. Christina studia teologia – mântuirii pe veci. Ambele visau atunci să fondeze o familie. Pentru a avea dreptul la procrearea asistată medical, ele trebuiau să-şi înregistreze „parteneriatul”. Ar fi vrut o nuntă mare la biserică, dar au trebuit să accepte situaţia. Pe 1 aprilie 2009, deputaţii au votat o lege autorizând căsătoria „sexual neutră”. Şase luni mai târziu, Biserica Suediei – mântuiți pe veci, separată de stat în anul 2000, a urmat exemplul, devenind prima biserică principală din lume care căsătoreşte cuplurile de acelaşi sex – mântuiți numai prin har, numai prin credință, sola fide etc.

Pentru creştinii care se cred mântuiți pe veci homosexuali, care se luptă în Suedia de mai mult de treizeci de ani, aceasta a fost o mare victorie. Pentru ambele femei este o decizie logică. Niciodată ele nu au trebuit să-şi apere orientarea lor sexuală în faţa rudelor sau colegilor. În luna octombrie, ele au devenit mame a două fete, Theia şi Esther, pe care tocmai le-au botezat. Anna, 37 de ani, este mama biologică. „În Suedia, nu este ciudat pentru nimeni”, asigură cele două. Şi nici nunta lor la biserică lor, celebrată în august 2010. „Era foarte important pentru mine ca dragostea noastră să fie binecuvântată de Dumnezeu”, încredinţează Christina, 28 de ani, care a fost hirotonită preot cu un an în urmă – ca mântuiții pe veci de la noi.

Nu mă mir că mântuirea pe veci a produs așa ceva, având în vedere originea ei  profund demonică (satanică): / Dumnezeu este un monstru /

Am preluat de aici:
http://www.voxeurop.eu/ro/content/article/3337811-cuplurile-homo-cu-iz-de-sfintenie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s