Cei care se cred mântuiți pe veci fac avorturi dar nu își pierd mântuirea

Am găsit mai demult un comentariu în care un om scria despre ”pocăiții” pe care îi cunoaște:
– unii sunt destul de separați de lume, au mai mulți copii, dar care nu se joacă cu ceilalți copii (din lume) (am aflat mai târziu despre care este vorba).
– au apărut ”pocăiți” care fac cam ce fac și cei din lume (îmi amintesc că era oarecum încântat de ei), care fac avorturi și zic că odată mântuiți sunt pe veci mântuiți – aceștia nu sunt creștini pocăiți ai Domnului Isus, se vede (după roadele lor îi cunoaștem) că sunt eretici mântuiți numai prin har sola gratia, numai prin credință sola fide – știm că este a dracilor (se vede și după ceea ce a produs) și nu va duce la mântuirea viitoare (finală), cu Domnul în locul bun pregătit (unii sunt eretici mântuiți numai prin harul ”suveran”, aleși în suveranitate arbitrară pe veci etc de monstrul numit Dumnezeu / vedeți cine este / )!

Ucigașii de suflete care au răspândit mizeria ereziei mântuirii pe veci contribuie prin ereziile lor ușuratice la uciderea pruncilor nenăscuți! Vedem cum lupii răpitori sfâșie turma Domnului și sfâșie și copiii nenăscuți – să le dea Dumnezeu mai multă osândă. Dumnezeu nu și-a spus încă ultimul cuvânt! Și-l va spune la Judecată, când va da lupilor răpitori osândă fără măsură! Amin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s