Curva spirituală ecumenistă Daniel Chiu – la înmormântare

Am luat de aici.
Daniel Chiu (care nu face cinste numelui pe care îl poartă!) era la o inmormântare la Curtici.
”La cimitir, unde existau două secţiuni, una pentru credincioşii ortodocşi, alta pentru credincioşii baptişti, am spus mulţimii adunate că linia aceea ce despărţea cele două secţiuni nu are nici o valoare în faţa lui Dumnezeu. Sunt convins, am spus, că toţi cei care s-au pocăit şi şi-au pus încrederea în Domnul Isus pentru mântuire – de când zice tupeistul despre mântuirea prin Domnul Isus?! Cu Domnul Isus sunt creștinii, nu cei care propovăduiesc o altă evanghelie (mântuirea pe veci), şi sunt îngropaţi în secţiunea Bisericii Ortodoxe – poate merge la ei să le propovăduiască erezia cu harul irezistibil, suveranitatea arbitrară, Dumnezeu nu i-a ales pe cei mai mulți pentru că nu i-a vrut mântuiți / vedeți articolul Dumnezeu este un monstru /  și altele asemenea, vor fi prezenţi la învierea celor neprihăniţi – la învierea celor pocăiți, nu a curviniștilor care se cred mântuiți pe veci! Şi ştiu de asemenea, că cei care s-au îngropat în secţiunea Bisericii Baptiste şi nu s-au pocăit cu adevărat (dacă sunt ”mântuiți pe veci” ei cred că nu își mai pot pierde mânatuirea orice ar face!), vor lipsi de la marele eveniment al învierii neprihăniţilor – el cu siguranță va lipsi, pentru că nu s-a lăsat și pocăit de învățătura dracilor! Slăvit să fie Domnul că ereticii nu vor murdări și străzile de aur cu mântuirea ușuratică. După Revoluție, Daniel Chiu a venit de multe ori și ne-a poluat România cu învățătura dracilor odată mântuit pe veci mântuit. Și el a contribuit la distrugerea bisericilor baptiste din interior.

Ereticul Daniel Chiu nu mai poate de grija lor (vedeți mai sus ce a zis la înmormântare), iată ce fac ei pe durerea unei familii:
http://www.libertatea.ro/ultima-ora/situatie-absurda-intr-un-sat-din-dolj-femeie-ingropata-in-mijlocul-drumului-dupa-ce-preotul-a-refuzat-sa-o-inmormanteze-in-cimitir-1279440

Nu știu cum a ajuns individul ăsta așa de eretic ”mântuit numai prin iluzia alegerii arbitrare, pentru totdeauna”, există posibilitatea ca să își fi curățit încăperea, dar apoi în loc să îl primească pe Domnul Isus, l-a băgat înăuntru pe satana (prin ereziile mântuirii pe veci, pe care acum le propovăduiește). Gândiți-vă la lucrurile de sus, ca să nu ajungeți eretici!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s