Schimbarea minții – ai ce schimba?

După ce erezia calvinistă a murdărit religia baptistă (vedeți în link ce a produs), în bisericile care au fost otrăvite de erezie, cei care au venit la mântuire nu au auzit propovăduit Adevărul, ci erezii nimicitoare: mântuirea nu se poate pierde, nu există cădere din har. Nu li s-a predicat Adevărul (învățătura sănătoasă), ci ereziile unui debil mintal (Calvin / vedeți link cine a fost / , care era drojdier alcoolist cam nebun, mai ardea pe câte unul pe rug). Unii nu depun efort intelectual (nu gândesc) și atunci este ca și când nici nu ar avea inteligență. Metamorfoza creștinilor începe prin schimbarea minții, adică trecerea de la preocupările vechi la cele ale lumii noi în care au intrat. Cei care au primit aceste erezii nu le-au verificat (nu și-au folosit inteligența), nu s-au interesat să citească în Biblie sau ce au scris alții care au combătut erezia!

Ei au crezut minciuna satanei (tatăl tuturor ereziilor) pentru că au auzit-o de multe ori propovăduită la amvoane! Calvinismul este o mare mizerie de erezie, bazată nu pe Biblie ci pe o confuzie / vedeți link despre confuzia calviniștilor / și este ușor de combătut, de exemplu aici: punctele T.U.L.I.P. nu sunt după Biblie (sunt false)!

Mă mir că unii baptiști au coborât așa de jos încât au crezut așa erezie: Odată mântuit ești pe veci mântuit. Erezia nu se bazează pe Biblie, ci doar pe niște vrăjeli (pe strâmbarea adevărului Bibliei). Dacă o iau razna din cauza ereziilor de acest fel, ei nu vor fi cu Domnul în slavă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s