Ce mai fac calviniștii în America

Se știe că în America baptiștii sunt calviniști, diferiți de cei de aici care sunt creștini arminiști (cred în necesitatea umblării cu Domnul pe calea mântuirii). Unii baptiști eretici au adus din SUA și au răspândit și la noi erezia calvinistă că nu există cădere din har orice ai face, Cristos este așa de mare și Jertfa așa de acoperitoare că nu îți pierzi mântuirea. Să vedem ce fac ”frații” din America ai acestor eretici:

Premiera intr-o biserica baptista din California: vot in favoarea schimbarii pozitiei oficiale in legatura cu homosexualitatea
Afirmativ.com iunie 5, 2014
Biserica „New Heart” din La Mirada, California s-a confruntat cu o problema dificila la inceputul anului 2014, cand pastorul principal Danny Cortez a comunicat congregatiei ca fiul sau, Drew, a recunoscut ca este gay. Predicatorul a solicitat bisericii sa-i dea un timp de gandire, pentru a lua o decizie in legatura cu acest aspect, deoarece situatia nou creata l-a determinat sa-si schimbe parerea in legatura cu invataturile bisericii referitoare la homosexualitate – puțin îi pasă de ce spune Biblia și de Biserică! O luna mai tarziu, biserica a dat o declaratie oficiala in care mentiona ca va analiza aspectele legate de casatoria ce implica persoane de acelasi sex si va lua o hotarare prin vot pe data de 18 mai, in ceea ce priveste cererea pastorului Cortez. Congregatia „New Heart” a decis sa efectueze un studiu teologic in profunzime in privinta casatoriei dintre persoanele de acelasi sex, astfel incat enoriasii sa poata discerne personal si profund pe de-o parte propriile opinii in legatura cu acest subiect, iar pe de alta parte dorinta lor, indiferent de opinii, de a invita aceste persoane in partasie, comuniune si chiar la conducerea bisericii. La data programata, adunarea bisericii a votat si s-a decis pastrarea in functie a pastorului Danny Cortez, dar si schimbarea pozitiei oficiale in legatura cu homosexualitatea. – uitați-vă ce cuvinte creștine folosesc ei ca să își exprime înșelarea satanei!
Dupa aflarea vestii, Cortez a trimis o scrisoare catre John Shore, fondator al „Aliantei Crestine Progresiste” (o asociatie de grupuscule care interpreteaza cuvantul biblic prin prisma tendintelor liberale si moderniste), care l-a postat pe site-ul oficial – patheos.com . In scrisoare, Cortez a spus ca biserica „New Heart” a votat nu numai sa il lase sa isi desfasoare activitatea in continuare, ci si faptul ca poate adopta „a treia cale”, adica sa-si revizuiasca punctul de vedere, nejudecand stilul de viata (sexuala) pe care-l pot adopta unii oameni – odată mântuiți sunt pe veci mântuiți, ce mai contează ce fac?

https://www.youtube.com/watch?v=AyT636qfJ7A
Intr-un film postat pe youtube, fiul lui Cortez, Drew Cortez de 15 ani, a prezentat un mesaj de sustinere pentru adolescentii gay care incearca sa-si obtina o identitate proprie. El le-a transmis urmatoarele: „Doresc sa va imbratisez pe toti si sa va spun: Esti perfect asa cum esti. Nu trebuie sa te schimbi, pentru ca esti o faptura asa de minunata… Dumnezeu te iubeste pentru ca El iubeste oamenii”. – vorbește ca răzvrătiții de la noi.

VEDEM LA JUDECATĂ!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s