Un betivan curvar drogat scandalagiu ”mantuit pe veci” care pretinde ca nu isi mai poate pierde mantuirea, orice ar face

I-am spus unui ”mântuit pe veci” ca hai sa mergem sa vedem si alte biserici. Si ne-am dus la altii. Dar el a ajuns cu mare intarziere. La intoarcere, am mers pe jos iar el s-a oprit sa vorbeasca cu o vagaboanda care statea in fata la o sala de jocuri de noroc. Apoi am aflat ca asta de fapt era un betivan nenorocit care isi dadea aere de mare sfant – Odata mantuit pe veci mantuit!
Alta data cand am mai mers cu el, la intoarcere am trecut pe langa o sala de jocuri si o pitipoanca s-a luat dupa el (o cunostea). Am mai mers putin si el s-a intors la ea. Asta se curvaleste cu bagaboande noaptea prin boscheti? Odata mantuit pe veci mantuit.
Si cand merge la biserica si pe drumul de intoarcere merge prin sali de jocuri si pe la curve. Odata mantuit pe veci mantuit.
Si la biserica unde sunt cativa ”mantuiti pe veci” a mers baut. Odata mantuit pe veci mantuit.
Au rude in Politie. Cineva i-a spus ca unii straini care vin in Romania isi aduc cantitati mici de droguri pentru consumul propriu. Cateva luni l-a racait treaba asta si nu am inteles de ce. Apoi mi-am dat seama ca ii curgeau balele dupa drogurile altora (ca cel care a ajuns la porci dupa roscove). Odata mantuit pe veci mantuit.
Tatal lui muncea din greu pamantul ca sa faca bani sa aibe dobitocul ce cheltui. A pierdut o suma marisoara de bani la jocuri de noroc iar parintii lui i-au dat bani sa acopere paguba. Iar el dadea parintilor banii inapoi in fiecare luna. Probabil ca cei cu care a jucat l-au prins beat si i-au luat banii (Era si cam prost gramada. Adica cat de dobitoc sa fii ca sa crezi invatatura eretica a dracilor ca odata mantuit esti pe veci mantuit). Un alt ”mantuit pe veci”, cunoscut escroc i-a tras o teapa mare. Nu va doriti un asemenea ginere? Cei care va murdariti cu ereticii, veti ajunge cu ei in vesnicie. Odata mantuit pe veci mantuit.
Se lauda cum merge acasa de la biserica si se apuca sa citeasca Cuvantul. Poate cuvintele de pe sticla cu bautura. Odata mantuit pe veci mantuit.
La urma s-a aflat ca dupa aerele lui de mare sfant se ascunde un betivan nenorocit, curvar si drogat, extrem de mincinos si laudaros.

Derbedeul a zis ca pe el si daca il da afara din biserica, nu au ce sa ii faca, ca el nu isi pierde mantuirea. A crezut erezia ca odata mantuit este pe veci mantuit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s