Unul care se crede mântuit pe veci produce victime (pentru satana, de la care vine învățătura dracilor)

După Revoluție și la noi s-a înmulțit mizeria de erezie a mântuirii pe veci, adusă și răspândită din străinătate. Unul din aceștia este liderul (nu pastorul, pentru că pastorii păstoresc) Mladin Onisim (este dintre cei care au făcut o facultate de teologie a înșelării satanei).

Cel care a fost șef pe șantier în timpul construirii clădirii mlădiniste a mers la mare, a fost lovit de un val la țărm (în apa mică) și s-a înecat – se vede că nu a fost binecuvântare!

Nu am ami auzit atâtea decese la Crăciun și la Paști (câțiva ani la rând). Dacă Dumnezeu nu mai are loc în ”biserică” de învățăturile dracilor, face Dumnezeu loc la cimitir. Ca urmare a propovăduirii învățăturilor dracilor că mântuirea nu se poate pierde, numite și Odată mântuit pe veci mântuit, a ucis suflete cu această învățătură și apoi i-a ținut între ceilalți (nu i-a dat afară), fiind convins că chiar și aceia nu își pot pierde mântuirea, orice ar face ei. Așa a adus răul peste ceilalți.

A zis odată că unul pe care l-a căsătorit s-a curvălit și l-a aflat nevastă-sa și s-a întrebat că oare câți pe care i-a căsătorit fac așa. Va afla în veșnicia rea, când va fi cu cei pe care i-a ruinat cu erezia.

Acesta este un exemplu de mântuit pe veci care a ucis suflete cu învățătura dracilor că mântuirea este pe veci și nu se poate pierde și prin care demonii strică familii. Un exemplu de fost creștin (o fi fost) a trecut de partea Întunericului și s-a transformat în preot al lui Baal (aduce sufletele unora veniți la pocăință ca jertfe demonilor) și a stricat familii creștine ca preot al Astarteei.

Incinerare plăcută în focul veșnic!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s